MENU
Concept, Branding & Design Studio
Ik geloof dat de combinatie van concept, branding & design de power heeft om verhalen te vertellen, jouw doelgroep te raken, betrokkenheid te verhogen, merken te transformeren en jouw onderneming te laten groeien.

Foto's gemaakt door: AK helpt

Hey, tof dat je een kijkje neemt op mijn website. Charlotte Hedley is een grafisch ontwerp studio met de focus op branding, design & conceptontwikkeling voor creatieve ondernemers. Jarenlang droomde ik ervan om een plek te creëren waar ik kon doen wat ik het allerliefste doe: mooie dingen vormgeven, in welke vorm dan ook, maar wel met betekenis voor jou en jouw doelgroep.

 

Mijn achtergrond

Tijdens mijn studie International Lifestyle Studies leerde ik concepten ontwikkelen die van betekenis zijn voor een specifieke doelgroep. Kort daarna ben ik gaan werken als conceptontwikkelaar en ontstond de behoefte om deze concepten ook visueel neer te zetten, zodat het gedachtegoed in woord versterkt werd door beeld. Ik startte met een opleiding tot Grafische Vormgeving en begon mij meer en meer te verdiepen in branding. Dat was het moment voor mij, dat alles op zijn plek viel om mijn passie te volgen en te gaan ondernemen in branding, design en conceptontwikkeling. Ik hoop jou te inspireren met mijn werk.

 

Ik geloof in de magische verbinding tussen concept, branding en design
Het verhaal van jou als creatieve ondernemer op een eenvoudige, persoonlijke en pure manier overbrengen aan jouw doelgroep. Laten zien waar jij als ondernemer voor staat, dat is wat ik belangrijk vind in de branding of rebranding voor jou. Een nieuwe onderneming begint namelijk met het creëren van een fundament, een verhaal dat je vertelt aan je doelgroep. Van een eerste idee dat zich vertaalt in iets tastbaars zoals een product of een dienst waar behoefte aan is. De branding van jouw bedrijf voegt daar nog een extra dimensie aan toe: jouw doelgroep voelt een bepaalde klik met jouw bedrijf, het geeft vertrouwen en een stuk magie en verbondenheid. Wanneer het op de juiste manier ingezet wordt, geeft het jouw onderneming handen en voeten.

 

Met eenvoud en minimalisme in mijn achterhoofd en jouw verhaal als uitgangspunt gebruik ik design om de zakelijke identiteit van jouw onderneming te ontwikkelen en jouw authentieke persoonlijke merk naar voren te brengen. Hiermee zal jij jouw klanten over de streep trekken.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?
Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw onderneming opvalt en bij jou en je doelgroep past. We starten bij jou als ondernemer en duiken samen in jouw verhaal. Als ondernemer heb je een visie en wil je dit overbrengen. We bestuderen je doelgroep en achterhalen wie ze zijn en waarom ze graag met je willen samenwerken of een dienst/product bij je willen afnemen. Om die connectie met je doelgroep te maken, wordt een creatief onderzoek altijd ontwikkeld. Op basis van die inzichten kunnen we de vertaalslag maken naar een ontwerp dat precies de juiste look en feel heeft.

 

Ben jij die creatieve (startende) ondernemer die op dit moment zoekende is naar een passende branding of rebranding van jouw onderneming? Heb je de behoefte aan een visuele identiteit die bij jou en jouw doelgroep past? Of wil je gewoon even sparren over je product of dienst? Of spreekt mijn stijl en werkwijze je aan? Dan help ik je graag.

 

Werkwijze in vogelvlucht

Werkwijze in vogelvlucht

Waar ik goed in ben?

Op creatief gebied ben ik voor veel te porren, maar ondernemen vanuit gevoel, met verbinding met ' de klant', de wereld en het grotere geheel is wat mij van nature goed afgaat. Ik geloof dat we op die manier mooiere dingen kunnen neerzetten en dat design een wezenlijke bijdrage kan leveren aan het groeien van jouw onderneming.

 

Waar ik blij van word:

  • samenwerken met ondernemers die hun hart volgen en doen wat ze het allerliefste doen.
  • samenwerken met ondernemers die betekenis creëren voor anderen en het belang van goed design inzien en graag nieuwe mogelijkheden verkennen.

Waar ik je mee kan helpen:

  • branding, rebranding & positionering
  • brand design & styling
  • grafische vormgeving
  • interieur styling
  • conceptontwikkeling

Say hello!

 

hello@charlottehedley.nl

 

+31 631919400